Teaterkredsen Limfjorden

Teaterkredsen Limfjorden har i mere end 40 år sikret, at de store professionelle teatre og skuespillere viser deres turnéforestillinger i lokalområdet.
Vi vil være medvirkende til at lokalområdet er et godt sted at bo og virke. Det indebærer også kulturelle oplevelser af høj kvalitet.

De store forestillinger, som kræver lys, lyd og store kulisser, spilles i teatersalen i Nr. Nissum.
Salen fremstår som ny med nye stole i niveauforskydning, så alle kan se scenen fuldt ud.

De mindre ekstraforestillinger drager ud til dig. Her spiller vi i lokalområderne. Der spilles på Bovbjerg Fyr, i Bio-Huset i Lemvig, på Seniorhøjskolen i Nr. Nissum, i Folkets hus – Struer, i Trans Kirke, i Fjaltring Kirke og i Vandborg Fælleshus.

www.teaterkredsen-limfjorden.dk


FORÅR 2022 – FOLKETS HUS

I STØVET FRA REGNEN – et drama om krig, sår og broderskab

Mandag den 21. februar 2022 kl. 19.30 i Folkets Hus, Struer
Billetpriser: medlemmer: kr. 50 – ikke medlemmer: kr. 100. Billetter købes på www.teaterkredsen-limfjorden.dk 

Teater V i samarbejde med Teater Grob

Skuespiller:
Paw Henriksen & Martin Hestbæk

Et drama om krigen, der aldrig slutter.

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på de store politiske beslutninger.