PETER SCHAUFUSS BALLETTEN

Mandag den 6. december 2021 i Folkets Hus
kl. 17.00 – UDSOLGT
kl. 20.00 – UDSOLGT

Forestillingen varer 2 timer med en pause

Arrangør: Peter Schaufuss Balletten

Billetter:
Forhåndsreservation til specielpris på schaufuss@billetsalgstruer.com – de bedste billetter til forestillingen til kun 190 kroner pr. billet.
Specialtilbud – 4 billetter for 570 kroner – for kun 3 billetters pris.

‘Nøddeknækkeren’ er verden over årets juleforestilling for hele familien 

Peter Schaufuss’ dobbelt prisbelønnede klassiker ‘Nøddeknækker’ til Tjajkovskij’s legendariske musik er årets juleforestilling for hele familien. ‘Nøddeknækkeren’ har udviklet sig til juleforestillingen over alle i det internationale balletrepertoire og spilles hvert år i december af kompagnier verden over. 

I forestillingen medvirker internationale anerkendte dansere, hvor Peter Schaufuss tolker frit i denne storslåede opsætning med masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug og fuld a romantik. Opsætningen baserer sig på den originale musik af Tjajkovskij, efter forfatteren E.T.A Hoffmans originale fortælling om pigen Clara som juleaften får hun foræret en stor nøddeknækker, der er formet som en soldat. Om natten sker der mærkelige ting. Nøddeknækkeren forvandler sig til en prins, der tager Clara med til sit kongerige. 

Peter Schaufuss ‘Nøddeknækker’ modtog meget flotte anmeldelser. For eksempel skrev Jyllands-Posten, at “Schaufuss’ koreografiske mesterskab folder sig ud sig i en fin balance mellem det traditionelle og det originalt nye.” Politiken tilføjede:  ”Men det var ganske vist, at Schaufuss som showmester fik sin Nøddeknækker til at gå klart igennem.” Internationalt skrev Londons store aviser Sunday Express “Jeg elskede hvert minut af forestillingen, som jeg ved i også vil” og The Sunday Times anmeldte forestillingen som “Drømme holdet”…….

SCHAUFUSS BALLET KULTUR BEGIVENHED HVER GANG

20 medvirkende internationale anerkendte kunstnere
Produktion, koreografi og iscenesættelse Peter Schaufuss
Scenografi og lys design Ben Rogers