Folk Club ’95

Folk Club ’95 er en folkemusik forening, som bidrager til den kulturelle scene i form af at være arrangør af folkemusikarrangementer.

Normalt er der den sidste mandag i hver måned fra september til maj (dog undtaget december måned) klubaften med live musik, hvor der veksles mellem både de veletablerede og kendte musikere til de måske knap så kendte og nyere konstellationer. Af og til må man i foreningen afvige fra dette mønster, når gode musiknavne kun kan spille på andre tidspunkter i måneden.

Alle koncerter i Folk Club ’95 foregår i Folkets Hus og starter normalt kl. 19.30.

Som medlem af folk Club ’95 kommer man typisk ind for et beskedent beløb à kr. 75 pr. gang. Er man ikke medlem, kan man teste stemningen ved at købe et gæstemedlemsskab til en aften for typisk kr. 125.
Ved enkelte arrangementer kan der være forhøjede entrépriser.

Årligt medlemskontingent er kr. 250 for par og kr. 125 for enkeltpersoner.

Foreningen er offentlig og åben for alle. Nye medlemmer er meget velkomne.

Se endvidere hjemmesiden for Folk Club ’95: www.folkclub95.dk

Arrangementer – efterår 2020

PHØNIX

(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 26. oktober kl. 19.30
Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Internationalt anerkendt og prisvindende dansk folkemusik. Phønix er et af Danmarks mest erfarne folk bands. Deres helt specielle lyd har rødder i den danske og skandinaviske sang- og musiktradition, som de bringer mod nye horisonter med en nutidig og unik klang.

Deres intense og energiske sceneoptræden har ført dem rundt i store dele af verden, på de største folk festivaler og de mest intime klubscener.

Phønix har udgivet 9 albums og modtaget 4 Danish Music Awards.

DOBBELTKONCERT: ANDERS MIKKELSEN & STANLEY SAMUELSEN

(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 30. november kl. 19.30
Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist fra Thy – med mere end 30 års erfaring på den danske musikscene. Han har optrådt overalt i Danmark, og han har gennem årene gæstet Folk Club 95 adskillige gange, solo sammen med Hans Graasvold, Anders Roland eller som medlem af bandet  ”FolkZone”. Anders har i alt udgivet 5 CD’er i eget navn, og barsler i øjeblikket med en ny håndfuld sange, som senere skal blive til et album. Flere af dem vil han uden tvivl præsentere, når han går på scenen i klubben. 

På scenen forstår han at fastholde sit publikum med sin guitar og en håndfuld sange – smukke, vedkommende, sjove og stærke – som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten – han kommer med sine sange, sin humor og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne.

 En koncert med Anders Mikkelsen er en varm og humoristisk rejse gennem et musikalsk univers, fyldt med gode historier og iørefaldende sange.

Stanley Samuelsen – en poetisk og musikalsk oplevelse der går lige i hjertet. Stanley spiller og synger sine melodiske kærlighedssange og ballader og giver lytteren mulighed for at opleve Stanleys fingerspil og fine sange. Hans eminente teknik ikke er et mål i sig selv, men bruges som et værktøj til at tjene musikken. Stanley har udgivet 8 soloalbums med egen musik og sange.

De seneste 10 år har Stanley spillet koncerter i både Europa og USA foruden at han også spiller koncerter rundt i Norden.

Han spillede rock og popmusik i orkestre siden sin pure ungdom og har også bl.a. hele Beatles musikkatalog på rygraden. Stanley gik solo med egne sange i 1990. Spiller dog stadig i band og har også ofte forskellige klassiske og rytmiske musikere med ved koncerter.