Folketshus

SKULLCLUB

Dato

31.03.23

tid

kl. 20.00

entré

175

AFLYST

Ståkoncert
Dørene åbner en time før

6 fadøl: kr. 235 (Køb 6 fadøl og betal kun for 5).
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Vi er desværre nødsaget til at aflyse koncerten med Skullclub den 31. marts 2023.
Koncerten kolliderer desværre med bandets planlagte indspilning af et nyt album og bandet er i perioden for koncerten netop i studiet for at indspille. Derfor har Skullclub og Folkets Hus valgt at aflyse for at finde en ny dato til 2024, hvor Skullclub drager på album-turne med deres ny udgivelse.
Vi beklager aflysningen, men glæder os til at blive en del af en større tour i 2024. Ny dato for koncerten i 2024 meldes ud når touren er på plads.
Købte billetter refunderes automatisk fra Ticketmaster.

Smæk for skillingen til rockglade danskere

Ud af Koldinghus’ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

SKULLCLUB har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver vi ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022/23. Med debutalbummet “GAMLE AR & NYE TÆNDER”, sparkede Skullclub i 14 og 15, dørene ind til det rockhungrende publikum, rundt om på landets spillesteder, og nu er de klar til at gøre det igen.

I 2019 udgav Skullclub deres andet album ”SMÆKHUGGER”, hvor der i den grad var lagt i kakkelovnen til et godylt los i løgene. Med deres eget mix af folk, Punk, sing-a long og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på
den danske rockscene.

Skullclub har indtil nu udgivet to EP’er; ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng Dem Op” fra 2013, samt to fulde albums; ”Gamle Ar & Nye Tænder” fra 2014 med det anmelderroste radiohit Ama’r Halshug – og senest albummet ”Smækhugger” fra 2019, hvor singlen ”Se St. Pauli og Dø” satte kursen.

I 2015 indspillede bandet julehittet ”Sving Dine Dadler” hvor De Nattergales Viggo Sommer medvirkede. Singlen har opnået nærmest kultstatus ved juletid og bliver spillet massivt på radiokanaler i det ganske danske land.

Skullclub har turneret massivt på Danmarks regionale spillesteder og har blandt andet leveret support for amerikanske Dropkick Murphy’s i Store VEGA og for CJ Ramone.

Skullclub er 2023, i DEN GRAD, klar til at rykke deres publikummer rundt og vi vil belønne vores fans med en ekstralang koncert på ca. 100 minutter.