Folketshus

SHOWTIME – et musikalsk comedy-show

Dato

14.04.23

Tid

kl. 20.00

entré

345

AFLYST

Siddekoncert
Dørene åbner en time før

Fri pause-bar: kr. 70
(Undgå køen i pausen og bestil fri pause-bar. På 1. sal i Folkets Hus kan du med køb af fri pause-bar selv forsyne dig)(Begrænset antal)
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

!! Showtime-forestillingen aflyses !!

Futurelive, der er producenten bag forestillingen, har valgt at aflyse tournéen med Showtime-forestillingen med følgende begrundelse:

Vi har igennem de sidste 2 mdr. brugt mange midler og ressourcer på markedsføringen af Showtime både lokalt og landsdækkende.

Det vigende billetsalg til denne tour har overrasket os meget.

Det vigende billetsalg giver også os som producent nogle likvide udfordringer, som udfordrer projektets gennemførelse, derfor aflyses showet allerede nu.

Hos Folkets Hus er vi utrolig kede af aflysningen, da vores billetsalg ikke var så ringe endda, men forhåbentlig kan vi på et senere tidspunkt og i en anden sammenhæng byde velkommen til Søren Dahl og Karen-Marie Lillelund.

Billetter købt hos Ticketmaster refunderes automatisk.
Ved billetter købt direkte ved Folkets Hus bedes du kontakte os på folketshus@struer.dk (bemærk alle har fået billetter via Ticketmaster, men betalinger foretaget direkte til os refunderes ikke via Ticketmaster)

Musik, komik, panik – Det er SHOWTIME!

Det slår gnister, når tidligere bakkesangerinde og en af landets mest elskede foredragsholdere Karen-Marie Lillelund teamer op med radiovært og pianist Søren Dahl.

Glæd dig til et musikalsk comedyshow, hvor modsætninger mødes; Ild og vand. Bybo og bonderøv. Stiletter og sutsko. Kan de mon samle storladne musicalhits, skarp satire, storytelling og endda riverdance i et og samme show?

Det bliver en vanvittig forestilling med masser af musik og godt humør i to dele, der giver dig svaret. Kom med backstage, hvor alle mulige og umulige ideer ser dagens lys… og en del ser bunden af skraldespanden. Og så kommer spørgsmålene om alt det praktiske:
Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Krøller roberne? Kan de to egoer enes om menuen? Virker røgmaskinerne? Og hvad med den digitale lyssætning? Alt kan ske, inden tæppet går op.

Og når det sker, og Dahl og Lillelund for alvor indtager de skrå brædder, bindes der på morsomste vis sløjfe på første dels anekdoter og vittige betragtninger samtidig med, at nye jokes, sketches og musikalske indslag ser dagens lys. Det bliver en akt, der spænder fra det helt elegante til det meget kiksede.

Så er man til en blanding af vanvittige indfald, storladende ballader og classic comedy fremme i skoene, så skal man spendere et par timer i selskab med Danmarks nye comedy-par: Dahl & Lillelund.

TO dele – ET hylemorsomt comedyshow af Vase & Fuglsang.

SHOWTIME er skrevet af mesterskriverne Vase og Fuglsang, der har arbejdet med teater og comedy i 25 år. De har blandt andet skrevet shows for kendte komikere som Andreas Bo, Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard, men er formentlig mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor står bag en stor del af Ulf Pilgaards bedste sketches.

Karen-Marie Lillelund er af landets absolut førende entertainere og foredragsholdere. Hendes livskloge, inspirerende og utroligt morsomme betragtninger om vores liv og omkring humor er ganske enkelt i særklasse, og selvironien fejler bestemt heller ikke noget. Med et CV, hvor der både står tidligere bakkesangerinde, musicalsanger, forfatter, podcaster og ikke mindst succesfuld foredragsholder, er hun en stensikker garanti for en underholdende aften.

Med sig på scenen har hun multikunstneren Søren Dahl, der blandt andet har arbejdet som musiker, komponist, standup-komiker og forfatter. Men han er nok mest kendt som stemmen bag de ikoniske radioprogrammer ‘Cafe Hack’ og ‘Dahl på Hack’. Søren Dahl har turneret med De nattergale, Jacob Haugaard og med flere solo-shows – alle vist på TV2.