Folketshus

Klubien & Danseorkestret

Dato

12.05.23

tid

kl. 20.00

entré

295

Ståkoncert
Dørene åbner en time før

6 fadøl: kr. 235 (Køb 6 fadøl og betal kun for 5)
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Eksil-danskeren Jørgen Klubien har et travlt program, når han til maj skifter hverdagen i USA ud med tourlivet i Danmark. Derfor har det været nødvendigt at flytte den planlagte koncert i Folkets Hus fra lørdag den 13. maj til fredag det 12. maj 2023.
Købte billetter er forsat gældende.

Klubien & Danseorkestret

Oplev Jørgen Klubien spille alle de største hits sammen med sit fantastiske band.

Til koncerten kan du opleve de store hits med Danseorkestret som “Kom tilbage nu”, “Regndans”, ”Satellit”, ”Du & Mig” med mange flere.

Det bliver en koncert med masser af hits, dans og livsglæde, du kan leve længe på.

Klubien har haft en lang og succesfuld karriere som tegner for Disney og Pixar. Californien, den solrige amerikanske stat, har været en uudtømmelig kilde til inspiration med sin kulørte sammensætning af skæbner og steder.

Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’ & ‘Regndans’. Udover at være kendt for sit arbejde som sanger og komponist i Danseorkestret er han desuden kendt for sit arbejde med Elmer band, som har udgivet et album og to grand prix singler, og ikke mindst for sit livslange arbejde i amerikansk tegnefilm, som både tegner og manuskriptforfatter på bl.a. Pixars ‘Biler’ og ‘Toystory 2’, Disneys ‘Løvernes konge’ og ‘Den lille havfrue’, samt Tim Burtons ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Frankenweenie’.
I 2014 tog Klubien springet og udgav sit første soloalbum ‘Soul Cowboy’ hvorfra nummeret ‘Who Knew’ var det første single udspil. En single der indkapsler Klubiens vision for albummet: At bruge sin livslange kærlighed til soulmusikken ved at synge soul på soulens modersmål, med historier fra L.A hvor han har boet og levet i over 30 år.

Jørgen Klubien har rundet over 50 år i musikbranchen. Som 11-årig startede han med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969. Og Klubien har været aktiv i musik lige siden. I 2019 udgav Klubien to singler og et solo-album, FAMILY (vol. 1 & 2).

Albummet rummer splinternye sange, gamle uudgivne Danseorkestrernumre, samt ny indspilninger af Klubien’s største hits og de klassiske soul- og popsange der gennem tiden har haft størst betydning for ham.Sangene er derfor både på dansk og engelsk.

Sikre dig plads til årets hotteste soulkoncert med masser af Danseorkestret hits med Jørgen Klubien i spidsen sammen med nogle af de bedste musikere i Danmark. Glæd dig til en koncert, hvor Klubien vil dele ud af sin kærlighed til soulmusikken fra sin lange musikalske karriere i samme.