Folketshus

Jane & Shane m/Dan Hemmer

Dato

25.01.24

tid

kl. 20:00

entré

225

Siddekoncert
Dørene åbner en time før
Billetsalget et startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57
Lækker tapastallerken: kr. 160
Nyd en lækker tapastallerken 5 slags tapas inkl. tilbehør og brød + lidt sødt fra Restaurant Ved Fjorden før koncerten. Spisning starter kl. 18.00


Den populære duo Jane & Shane vokser til unik trio

Jane & Shane er kendte og elskede i hele landet for deres duo-koncerter. Men ved særlige lejligheder inviterer de en speciel musikalsk lege-kammerat med til deres koncerter. Nu sker det igen, når de tager tangent-roldmanden Dan Hemmer med på en kort turné i januar 2024.

Glæd dig til at møde Jane & Shane med hammond-organisten Dan Hemmer. Det bliver en aften med et enestående musikalsk ”blend”: Engelske Jane Clarks virtuose violin og irske Shane Donnellys varme vokal, guitar og livlige ”bodhrán” krydret med danske Dan Hemmers tryllerier på piano og Hammond-orgel.

En koncert med Jane & Shane er kendetegnet ved den åbenlyse spilleglæde, store musikalske overskud og ikke mindst den særlige varme og smittende humor, som de udstråler fra scenen. Og netop spilleglæde, virtuositet og sprudlende tangent-behandling har gjort Dan Hemmer til en efterspurgt ”side-man” på både den danske og internationale koncertscene.

Samarbejdet og det musikalske venskab er ikke helt nyt. Dan Hemmers unikke og personlige spil kan nemlig høres på flere af Jane & Shane’s albums. Den helt særlige kemi og spændende sammenspil fra studiet kan nu opleves live på koncertscenerne.

***
Jane & Shane har længe hørt til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. 
Deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem. De mestrer at fortælle den gode historie og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen.

Dan Hemmer er en meget alsidig og flittigt benyttet “side-man” i den danske musikbranche og er blevet ofte kaldt Danmarks orgeltroldmand. Han har spillet og indspillet med et hav af kunstnere bl.a. Hanne Boel, Steve Gadd, Rasmus Nøhr, Billy Cross, Anne Dorte Michelsen, Aske Jacoby, Alex Riel, Palle Mikkelborg, Hugo Rasmussen, Savage Rose, Rasmus Lyberth og Povl Dissing.