Folketshus

HERMAN’S HERMITS

Dato

19.03.23

tid

kl. 15.00

entré

285

UDSOLGT!

Siddekoncert
Dørene åbner en time før
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Still going strong!

Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”. Siden starten i Manchester i april 1964 har Hermans Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp’er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman’s Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Herman’s Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60’er børn som de nye fans, der rider med på bølgen. Alle får de fuld valuta for pengene. Herman’s Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor “Golden Oldies” stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: “No Milk Today” og “Mrs. Brown You’ve Got A Lovely Daughter”.

Bandet består i dag af Tony Hancox på vokaler og keyboard, Geoff Foot på bass og leadvokal, han har været involveret i bandet siden 1973, på guitar er det nyeste medlem, Jamie Thurston, og så det sidste originale medlem fra starten i 1963, Barry Whitwam på trommer.