Folketshus

GRACE JAMES

Dato

22.02.24

tid

kl. 20:00

entré

220

Siddekoncert
Varighed: 2×45 min.
Dørene åbner en time før
Lækker tapastallerken: kr. 150 
Nyd en lækker tapastallerken før koncerten. Spisning starter kl. 18.00

Billetsalget et startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Grace James - Wild Fire Tour 2024

Dansk indiefolk-duo med stærke vokaler og fantastiske sange

Den nye danske duo Grace James skriver henførende sange og dyrker den gode melodi og de håndspillede stemninger – det gode håndværk og vokalharmonier, der sender lytteren til musikhimlen. De er aktuelle med deres nye EP, ”Wildfire”, som udkom i november 2023.

Grace James består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deres sange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Duoen har spillet sammen i mange konstellationer tidligere, så projektet er opstået gennem glæden til livemusik og dermed skabt med livescenen for øje. Musikalsk befinder de sig inden for countrypoppens verden, men trækker også på folk og rock. Referencerne tæller bl.a. Crosby, Stills, Nash & Young samt Fleetwood Mac, men også Mumford and Sons, The Luminiers og såmænd også danske The Rumour Said Fire.

Jimmy og Stine danner par og musikken er skrevet ud fra deres perspektiver på kærlighedsforholdet til hinanden. De har fundet sammen senere i livet og lever i en sammenbragt familie. Teksterne handler derfor om at skabe et liv sammen, at dele en passion, om gode dage og dårlige dage, samt vigtigst af alt – om at turde at elske igen.

Når Grace James drager afsted på deres forårsturné rundt i hele Danmark, er det ikke kun musikken de tager med sig. De medbringer også en visuel oplevelse, en biograf-koncert, hvor stemningerne og historierne i musikken får en ekstra dimension ved at blive understøttet af video + foto – et projekt som duo’en løbende har skabt igennem 2023. Dette giver publikum en hel særlig chance for at komme tættere på sangene, musikerne og sangskriverne bag. Publikum kan forvente 2 sangskrivere som er villige til at tage sit publikum med på en rejse der går ind under overfladen, og dykker ned i emner som både er meget private, men samtidig også letgenkendelige for alle som har elsket og mistet.