Folketshus

GIMSINGHOVED FESTIVAL 2023

Dato

20.08.23

tid

kl. 13.00

før 1. JUNI

300

efter 1. juni

325

Udendørskoncert
Indgangen åbnes 1 time før
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Medbring gerne festivalstole eller tæpper

Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Gimsinghoved Festival 2023 - Danmarks skønneste havefest

Søndag den 20. august 2023 åbner Gimsinghoved havelågen op til årets Gimsinghoved Festival, som afvikles i den smukke have.
Til årets festival kan du opleve:
Søren Huss | SOLO
Publikum gav Søren Huss en meget varm velkomst, da han i august 2022 annoncerede sit livecomeback. Ét døgn; længere tid gik der ikke før alle tre annoncerede koncerter i december var udsolgt. En overraskende, men smuk tilkendegivelse fra publikum oven på en indadvendt tid for den fynske sanger og sangskriver.  I september annoncerede Søren Huss yderligere 12 koncerter i foråret 2023, og herefter spiller han udvalgte festivaler i sommeren 2023.

Søren Huss er som altid undervejs med nye sange, så mon ikke der vil være lidt overraskelser på sætlisten til sommerens festivaler.

Soleima, som i efteråret 2022 var aktuel i DR’s Min Sang Til Danmark samt Toppen af Poppen, hvor hun tryllebandt deltagere og seere med sin særegne vokal og ærlige fortolkninger. Til februar 2023 udgiver hun sit første album på dansk kaldet ’Nationens Skrammer’ som hun tager med på landets festivaler til sommer.

Årets sidste festivalnavn er Dissing & Las
30 år med Dissing & Las.
Vi har mistet vores far. Arvsen er en sangskat, der skal leve videre. For 30 år siden tog Povl Dissing os med på den første sommerturné, der skulle blive startsskuddet på vores lange samarbejde. Povl var en speciel og inspirerende læremester, der på sin egen måde fremelskede og indgød til det personlige udtryk. Helt fra barns ben har han lært os sange. Sange han selv har fået fra sin mor, dem han selv har skrevet og dem der er kommet til ham. Det er en arv og en kæmpe gave vi gerne vil dele ud af. Til sommer og i efteråret fejrer vi 30 år “on the road” med at dykke ned i minderne og sangene.

Program:
kl. 12.00: Indgangen åbner
kl. 13.00: Dissing & Las
kl. 15.00: Soleima
kl. 16.30: Søren Huss, solo
ca. kl. 18.00: Festivalen slutter

Medbring gerne festivalstole eller tæpper.
Mulighed for købe af pølser m/brød, hotdogs m/kylling, kager samt diverse drikkevarer.