Folketshus

Fyraftenskoncert | Micky Skeel

Dato

27.04.23

tid

kl. 16.30

entré

100 inkl. en genstand i baren

Siddekoncert
Dørene åbner ½ før
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57
Billetter sælges også i døren!

SE HER!
Køb billet til Micky Skeel – og få en GRATIS billet til fyraftenskoncerten m/Magnus Lasse Petersen den 4. maj 2023.
Fremvis din Micky Skeel-billet til fyraftenskoncerten den 4. maj – og få gratis adgang til koncerten!

MICKY SKEEL

“Efter mere end 2 år i udlandet har jeg glædet jeg mig til at komme hjem og starte et nyt kapitel.”

Micky Skeel har gennem de sidste 10 år været en integreret del af den danske musik branche, men også af den internationale som en anerkendt sangskriver.
Micky’s første store kommercielle succes blev skabt da han var medlem af gruppen, PULS, gennem mega-hittet, “Dope” med Ole Henriksen. Her var Micky kun 20 år gammel og på rekordtid turnerede han på størstedelen af Danmarks natklubber og festivaller i 4 år. Herefter udgav han som soloartist “Kys Ham Nu” der gik guld og hittede stort på både radio og streaming.

I år 2017 valgte han at flytte til Los Angeles for at arbejde som sangskriver. Som sangskriver har han blandt andet skrevet en sang til Måns Zelmerlöw, som
gik nr. 1 i Frankrig, men også mere garvede musikere, som Cliff Richards.

I Marts sidste år vendte han så tilbage på dansk og udgav nummeret “Hvis Bare Jeg Kunne Se” som gik viralt på facebook med mere end 1 million visninger på 2 uger. Siden da er det blevet til 3 danske singler, senest “Kære Julemand” der blev den mest delte julesang i 2021.

Los Angeles er skiftet ud til fordel for landidyl og i 2022 udkommer hans danske debut-album. Han er nu klar til at samle sine største hits samt nyeste
sange til et live set, som både fungerer med og uden band og som med garanti vil appellere til fællessang på tværs af generationer.