Folketshus

FALLULAH

Dato

06.10.23

Tid

kl. 20.00

entré

220

studerende

170

Ståkoncert
Dørene åbnes 1 time før
Studiekort fremvises ved indgangen med billetten.
Pindebøf inkl. en genstand: kr. 230 (Spisning foregår kl. 18.00 på Den Glade Pingvin, Søndergade 14, Struer)
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

Fallulah

En af landets mest nyskabende og originale stemmer tager på tour.
Oplev en formidabel koncert med Fallulah og hendes genreflydende numre vævet sammen til én aftens musikalsk kulmination med store fællessangøjeblikke, rå power, smukke klange, punket energi og intime stunder, hvor vi kommer helt tæt på musikken  og Fallulah.

Der bliver både spillet de største hits fra sangerindens karriere samt helt nye numre.

Med sig på scenen har hun nogle af Danmarks bedste musikere. Fallulah skaber et ganske særligt rum med sin unikke musik og tilstedeværelse. Det skal opleves – live.

Support – SOFIA HEDIA
Sofia skriver kompromisløse danske sange, med let hånd om alt det svære. Lige nu er hun i studiet med sit 3. album, hvorfra singlen “Vi Er Større”, udkommer 22. september. Det bliver startskuddet til en ny æra for kunstneren, hvor hendes ærlige, varme pop får endnu større armbevægelser.
Sofia har en evne til at sætte ord og toner på både hjerteskærende sorg og sprudlende livsglæde. Hendes musikalske univers skaber en verden omkring lytteren, hvor der er plads til hele livet.
Hun udgav i 2019 det meget roste album Drømmespind, hvorfra singlen “Spøgelser” roterede på P4. I ’21 kom den første single i en række nye udspil – blandt andet den
gribende sang til hendes datter, som også blev spillet på P4. 
Udover at være sangskriver og artist, er Sofia også en  efterspurgt musiker og performer på den danske musikscene, hvor hun spiller med artister som Barbara Moleko, Ida Nielsen, Søren Huss, Naja Rosa, etc. Sofia har i 2022 også medvirket som solist/musiker/skuespiller i Cederholm/Bjerkøs CV Jørgensen teaterkoncert på Aveny T, og i Peter Sommers teaterkoncert “I morgen er alt muligt”.