Folketshus

Ester Brohus | 40 års jubilæumstour

Dato

23.11.23

tid

kl. 20.00

entré

270

Siddekoncert
Dørene åbner en time før
Lækker tapastallerken: kr. 150 
Nyd en lækker tapastallerken fra Klosterhedens Vildt før koncerten. Spisning starter kl. 18.00

Billetsalget er startet på Ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

Ester Brohus | 40 års jubilæumstour - My Perfect Way

For 40 år siden satte Ester Brohus for første gang pennen på et blankt stykke papir for at forme ordene til sit første nummer. Det blev starten på en begivenhedsrig karriere, som for alvor tog fat i 1992, hvor Ester Brohus brød igennem med hitnumret ”The Perfect Way”. Pladen gav Ester Brohus spalteplads, TV-tid og en enorm anerkendelse som sanger og sangskriver.

I dag tæller bagkataloget hele 14 udgivelser og seks Grammys står udstillet i stuen, men de færreste kender til de tre perioder af Esters liv, som i den grad har rodfæstet hende på den danske musikscene.

Esters 40-års jubilæumsshow med titlen ”My Perfekt Way” retter spottet mod de tre perioder af Esters liv. Det hele starter med familiebandet Gospelsingers, som rejste land og rige rundt for at spille for dem, som måtte lytte, efterfulgt af periode i den gule folkevogn, hvor Ester på egen hånd forsøgte at få de rette til at lytte til hendes musik. Den sidste periode – den Ester er i nu – tegner billedet af en erfaren musiker, som lever af og med sin egen musik, og som efter 40 år fortsat har masser af musik og gode fortællinger på hjertet.