Folketshus

A TRIBUTE TO DIRE STRAITS

Dato

05.10.23

tid

kl. 20.00

entré

325

UDSOLGT

Siddekoncert
Dørene åbner en time før

6 fadøl: kr. 235 (Køb 6 fadøl og betal kun for 5)
Billetsalget er startet. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 97 85 11 57

A tribute to Dire Staits | Greatest Hits Tour

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Folkets Hus præsenterer en hyldest til Dire Straits.

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en ren verdenssucces. Deres World Tour i 1985-1986 endte med tre millioner solgte billetter samtidig med, at fans havde købt over 100 millioner plader, hvorpå hits som Sultans of swing, Walk of Life og Money for Nothing var at finde.

Dire Straits’ bedstsælgende album, Brother in Arms, var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre bl.a. igennem denne hyldestkoncert.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for udsolgte huse med deres Brothers in Arms tour. De svenske gutter, som står bag, har de sidste seks år været overvældet af fantastisk respons fra publikum – blandt under deres besøg i Danmark i 2019. De seks medlemmer har skåret i og finpudset deres show, så koncerten bliver deres største og bedste til dato.