TV-2 | Torsdagskoncert i parken

Siddekoncert – udendørs
Torsdag den 10. juni 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Parkering og indgang v/Kjeldsmarksvej (følg skiltene)
Entré: kr. 250 + gebyr
Billetter kan KUN købes på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


HUSK! Du skal vise coronapas ved indgangen samt bære mundbind/visir, når du ikke sidder på din plads (gælder også ved udendørs koncerter)!


 ’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske.

”Sangene, fortællingerne og musikken har et ansvar over for den afstand, som pandemien har skabt. Det vil vi gerne vise på vores akustiske tour ved at rykke tættere sammen og, på behørig afstand, hylde nærværet og glæden,” fortæller Brandt. ”Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed. Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv. Blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt.”

Klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år:

”Vi startede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene, som et slags filter, i et forsøg på at forstå en hastigt skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene. Nogle gange hæsblæsende og energisk. Andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille – og spille sammen”


FORUDBESTILLING AF SANDWICH

Du har mulighed for at forudbestille sandwich i forbindelse med torsdagskoncerterne i parken v/Gimsinghoved.

Sandwich m/laks: kr. 35 pr. stk.
Sandwich m/roastbeef: kr. 35 pr. stk.

Du bestiller ved at ringe eller sende en mail til 9785 1157 eller folketshus@struer.dk, hvor du opgiver koncertnavn, antal samt hvilken slags sandwich, du ønsker.
Bestilling senest en uge før koncerten. Du får betalingsoplysninger via mail.

De bestilte sandwich betales på forhånd og vil være klar til dig, når du kommer til koncerten.