TØSEAFTEN m/Mascha Vang, DJ Iness og lækre pinchos fra Restaurant Ved Fjorden

Foredrag/musik
Torsdag den 23. februar 2023 kl. 18.30 (dørene åbner ½ time før)
Entré: kr. 395 | KUN 150 BILLETTER
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

Tag din veninde, søster eller kollega under armen – og kom til tøseaften m/Mascha Vang i Folkets Hus. 

Folkets Hus åbner dørene op for en tøseaften, hvor du kan opleve influencer Mascha Vang krydret med musik fra DJ Iness og lækker pinchos fra Restaurant Ved Fjorden.

Mascha Vang:
Historien om en lille pige fra en flække i Nordjylland, der kiggede ud over markerne og drømte sig langt væk – så langt væk fra Byrsted, som Mascha kunne komme. LA, Asien, ja selv København virkede mere eksotisk end den lille jyske by, hun er opvokset i.

Følg Mascha i hendes rejse mod, hvor hun er nu, og hvordan hun kom fra livet som jysk bondepige til offentlig person. Få indblik i ups and downs, tiden foran tv-kameraerne og festerne på Playboy Mansion. Hvordan Mascha har skabt sit eget liv, lige som hun ønskede det, selvom der lå noget andet i kortene. Det er også historien om at blive enlig mor, om at miste fodfæstet og om at lande igen.

DJ Iness:
Hun er en kunstner med passion for musik, som spiller funky, soulfuld, jazzet house- og loungemusik lige fra hjertet.
DJ INESS er oprindeligt fra Riga, nu bosiddende  i Danmark. Hun er hurtigt blevet en international DJ med succesfulde DJ-koncerter i Monaco, Frankrig, Tyskland og Danmark. DJ INESS er en af ​​de mest talentfulde DJ’s, som har en unik dj’ing-stil – en stil som kompilerer sange med en høj kvalitet og en måde at tilføre varme følelser gennem musik til hjerte og sjæl. DJ INESS leverer essentielle DJ-kunstværker med stil, ekspertise, kærlighed og velplejet musik med et distinkt udtryk.

Pinchos fra Restaurant Ved Fjorden:
Lækre små brød med velsmagende topping. Pinchos er en traditionel ret fra det nordlige Spanien, hvor de spises som snacks, appetizers eller tapas. Nyd dem!