The Beatrio med musikjournalist Per Wium

Siddekoncert
Torsdag den 13. september 2018 kl. 20.00
Entré: kr. 150
Billetsalget er startet i Folkets Hus samt på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

“John, Paul, George & Ringo”

The Beatrio og musikjournalist Per Wium sætter med denne koncert fokus på forskellighed i Beatles-kataloget. Vi skal i ord og toner høre, hvad der gør en John-sang anderledes end en Paul, George eller Ringo-sang. Vi bliver ført rundt i krogene gennem Beatles-karrieren, hvor gruppe-uniformeringen efterhånden falmer.

John, Paul, George & Ringo var mere end blot The Beatles. De havde hver deres personlighed og plads i bandets musik og som de idoler, de også var i 60’erne. Forskelligheden kunne høres i sangene. Beatles rummer store musikalske kontraster. Rock, klassisk, børnesange. De har mange farver i den musikalske pallet. The Beatles’ individualitet kulminerer i slutningen af karrieren og peger i retning af de 4 medlemmers musikalske liv efter The Beatles.

The Beatrio-koncertens første afdeling er akustisk. Vi skal høre og mærke styrken i sangene “uden elektronisk pynt”. Musikjournalist Per Wium fortæller om Beatlessangene.

Anden afdeling er en elektrisk koncert, hvor alle 4 musikere fokuserer på Beatles-lyden, de karakteristiske vokaler og lyden fra de gamle instrumenter.