Scarlet Pleasure | Support: Agnes Hartwich + GIIFT

Ståkoncert
Fredag den 19. november 2021 kl. 21.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 300 + gebyr
Billetsalget er startet. Billetter kan KUN købes på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

SCARLET PLEASURE ANNONCERER EFTERÅRSTOUR MED HELE 16 NYE KONCERTER

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.

’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.

´Garden´ albummet fra 2020, byder bl.a. på bandets kæmpehit ”What A Life” som er titelsangen til filmsuccessen ”Druk” af Thomas Vinterberg. Filmen blev den mest sete i de danske biografer i 2020 og går på nuværende tidspunkt sin sejrsgang ude i verden, hvor den – indtil videre- har vundet adskillige priser til bl.a. European Film Awards og London Film Festival, og spås store chancer i Oscar og Golden Globe kapløbet.

 

SUPPORT:

Agnes Hartwich:
Agnes Hartwich er en ung, modig og ambitiøs dansk sanger og sangskriver, som udsender sin debut EP den 14. januar. De første ord fra den talentfulde sanger udkom dog  d. 24. september, med debutsinglen ’Deep Dark Blue’. Hartwich tager udgangspunkt i sit eget liv som ung kvinde, med rødder i provinsen og de store følelser, der overskygger alt, når man skal finde sit fundament. Det er sangskrivning om vrede og følelsen af at føle sig anderledes. Men det er også håb, rå energi og den stormende og altoverskyggende forelskelse, der kan ramme et teenagehjerte. 

Giift:
Giift er en ung, talentfuld og arbejdsom sanger, sangskriver og producer. I en alder af kun 17 år har Giift allerede arbejdet med nogen af landets største producere og sangskrivere. Nu har hun valgt at stå ved sin egen lyd, og står i dag bag alle hendes egne produktioner og tekster. Giift bevæger sig i et urbant univers, hvor lyden, såvel som lyrikken, er hudløst ærlig med rå organisk kant og charme. Giift er klar til at invitere os ind i hendes univers i start 2022, hvor hun udgiver sin debut single.