Sara Grabow og den gamle sangskat

Siddekoncert
Søndag den 29. marts 2020 kl. 15.00
Forsalg: kr. 175 inkl. kaffe og kage
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

!!!OBS!!!

Du kan evt. bytte billetterne, som er købt i Folkets Hus, til en anden koncert i Folkets Hus i efteråret 2020.

Købte billetter til koncerten refunderes ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller sende dem til os pr. post med information om navn, tlf. og kontonr.


Har du købt billetter gennem ticketmaster.dk refunderes billetterne automatisk.

 

“Alle tiders danske klassikere”

Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 6 år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og  ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.