Rosa fra Rouladegade

NY DATO: Lørdag den 11. september 2021 kl. 10.00 (dørene åbner ½ time før)
Entré: Voksne: kr. 100 | Børn (indtil 12 år): kr. 75
Billetsalget er startet på telefon 9785 1157, på mail: folketshus@struer.dk samt fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


!!!OBS – AFLYSNING AF KONCERT!!!

Vi er desværre blevet nødt til at aflyse koncerten med Rosa fra Rouladegade lørdag den 11. september 2021, da Rosa i forbindelse med sin graviditet af sin læge er blevet beordret til at holde sig i ro.

Har du købt dine billetter i Folkets Hus (bookingnummer) bedes du kontakte os på telefon 9785 1157 eller på mail folketshus@struer.dk, hvor du opgiver navn og kontonummer. Vi refunderer herefter beløbet til dig.

Har du købt dine billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne automatisk.

Vi beklager ulejligheden, og håber at se jer en anden gang i Folkets Hus

Mvh. Folkets Hus


!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. COVID19-restriktionerne i Danmark er koncerten med Rosa fra Rouladegade den 10. april 2021 blevet flyttet til en ny dato. Den nye dato er lørdag den 11. september 2021 kl. 10.00 (dørene åbner ½ time før).

Dine oprindelige billetter gælder til den nye dato.

Skulle den nye dato ikke passe dig, vil billetter kunne refunderes inden den 10. april 2021.

Har du købt dine billetter i Folkets Hus (bookingnummer) bedes du kontakte os på telefon 9785 1157 eller på mail folketshus@struer.dk, hvor du opgiver navn og kontonummer. Vi refunderer herefter beløbet til dig.

Har du købt dine billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne ved henvendelse til ticketmaster.dk inden den 10. april 2021.

Vi beklager ulejligheden, og håber på din forståelse for, at sikkerheden kommer først. Vi håber, at du får en god oplevelse til koncerten den 11. september 2021 i stedet.

Mvh. Folkets Hus


Rosa fra Rouladegade sætter strøm til piskeriset og er klar til at piske en stemning op!

Godt hjulpet af Børnejazzmusikerne Palle og Sille samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang hits.

Så væk din yndlingsbamse og kom og kagerock og rul, og HUSK DIT SOVEDYR!

Du kender Rosa fra bl.a.: Rosa fra Rouladegade, Sovedyr på eventyr, Byttebiksen i Ramasjang, Cirkus Summarum m.m.