Rolling Stones Classic 2021

Siddekoncert
Torsdag den 7. oktober 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Forsalg: kr. 250 | Ved døren: kr. 300
Billetsalget er startet på telefon 9785 1157, på mail: folketshus@struer.dk samt fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

BJØRN FJÆSTAD | BOBO MORENO | MATHILDE FALCH | KNUD MØLLER | JIMMY JØRGENSEN

”The Rolling Stones – It’s Only Rock ’N Roll, But We Like It”
En hyldestkoncert for the Rolling Stones kan næsten ikke hedde andet. Koncerten er en storslået hyldest til ”The greatest rock band on earth”, fordi det i 2021 er tres år siden rullestenene satte stikket i forstærkeren første gang. De har spillet lige siden, uden hverken pauser, eller opløsning, kun med få udskiftninger. Senest desværre da trommeslageren Charlie Watts blev syg, og til sidst slap stikkerne.
Koncerten præsenterer en stjernerække af danske kunstnere fra den øverste hylde. De fire solister, Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen, turnerer sammen med et fantastisk band rundt i Danmark i oktober og november. Et stærkt hold der repræsenterer dansk rockmusik bredt.
Du skal høre rockklassikere som: ”Satisfaction”, Honky Tonk Woman”, ”Brown Sugar”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”She Comes In Colours”, men du får også smukke ballader som ”Angie”, ”You Can’t Always Get What You Want”, ”Ruby Tuesday” ”As Tears Go By”, og mange flere numre fra legendernes imponerende katalog af udødelige hits.

Blandt solisterne mærkes tydeligt den fælles begejstring for at kunne gå på scenen, hylde legenderne, og formidle den rå energi der er uløseligt forbundet med deres musik. Som en af dem siger: ”Rolling Stones har aldrig givet den som klassens pæne drenge, og det er helt afgjort en inspiration”.
Med i det super velspillende orkester, der bakker solisterne op, er den danske super-guitarist Knud Møller, hvis forhold til The Rolling Stones, med hans egne ord, også er helt specielt. I hans arbejdsrum hænger et billede, hvor han er fotograferet sammen med en af rullestenene.

Hvis du vil opleve to timer, hvor solister og band fyrer den fuldstændigt af, og hvor det er overvejende sandsynligt, at du er død, hvis du formår at sidde, eller stå stille, så skal du sikre dig en billet.