Poul Krebs – små sensationer, jubilæumstour

UDSOLGT

Siddekoncert
Fredag den 23. oktober 2020 kl. 20.00
Entré: 325 
Billetsalget er startet ra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

NY DATO 
Vi kan nu meddele, at den aflyste Poul Krebs-koncert fredag den 13. marts bliver flyttet til efteråret. Poul Krebs går på scenen i Folkets Hus fredag den 23. oktober.
Dine billetter til den oprindelig koncert vil stadig være gyldige til den nye dato i oktober.

Vi beklager ulejligheden, og håber på at du får en god oplevelse til koncerten den 23. oktober 2020 i stedet.

 

POUL KREBS TAGER SMÅ SENSATIONER PÅ 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE

”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!”

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band – Troels Skjærbæk (bas), Andreas Käehne (guitar), Mads Reinholdt (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene fra albummet.

SMÅ SENSATIONER blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs – og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy’er for ’95, samtidig med at P3s lyttere tildelte megahittet SÅDAN NOGEN SOM OS, prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Også på musikportalerne har ”Små sensationer” markeret sig – og de forskellige udgaver der er udgivet af SÅDAN NOGEN SOM OS (bl.a. med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Pouls egen version) er streamet omkring 12 mio. gange, alene på Spotify.