Patrick Dorgan Duo

Siddekoncert
NY DATO: Tirsdag den 21. september 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Forsalg: kr. 150 | Ved døren: kr. 175
Billetsalget er startet på telefon: 9785 1157, på mail: folketshus@struer.dk eller på Ticketmaster.dk (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. COVID19-restriktionerne i Danmark er koncerten med Patrick Dorgan Duo onsdag den 14. april 2021 blevet flyttet til TIRSDAG den 21. september 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før).

Dine oprindelige billetter gælder til den nye dato.

Skulle den nye dato ikke passe dig, vil billetter kunne refunderes inden den 14. april 2021.

Har du købt dine billetter i Folkets Hus (bookingnummer) bedes du kontakte os på telefon 9785 1157 eller på mail folketshus@struer.dk, hvor du opgiver navn og kontonummer. Vi refunderer herefter beløbet til dig.

Har du købt dine billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne ved henvendelse til ticketmaster.dk inden den 14. april 2021.

Vi beklager ulejligheden, og håber på din forståelse for, at sikkerheden kommer først. Vi håber, at du får en god oplevelse til koncerten den 14. april 2021 i stedet.

Mvh. Folkets Hus


Patrick Dorgan drager for første gang ud på en akustisk tour, hvor musikken og sangene bliver skåret helt ind til benet, og udført uden band. Publikum komme helt tæt på, og får muligheden for opleve Dorgans sange, hvor tekst og vokal vil være i centrum.

Jeg glæder mig til at mindske afstanden mellem scenen og publikum og måske kunne give folk en chance for at se hvordan jeg skriver. På mange måder får man mulighed for at høre sangene i deres grundform. Som de er skrevet hjemme i min stue. For første gang inviterer jeg alle hjem i min stue.

Dorgan slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu starter et nyt kapital med nye sange. Dorgan har i 2020 udgivet singlerne ”I´m The One” og ”She Cares”, og der er meget mere på vej.