Nicklas Sahl | LIVE 2020

Siddekoncert
Fredag 6. november 2020 kl. 20.00
Forsalg: kr. 225 | Ved døren: kr. 250
Billetsalget starter på Ticketmaster den 11. februar (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet) og fra Folkets Hus den 18. februar.

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og den spritnye single “There For You” alle kredser om.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En foråsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” og det blev slået fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er måske også en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til efteråret igen tager sit stjernepotentiale rundt i Danmark, denne gang til en eksklusiv siddekoncert, når han besøger kun 10 spillesteder, som udover Folkets Hus tæller steder som DR Koncerthuset, Musikkens Hus Aalborg og Musikhuset Aarhus. Med sig har han sine efterhånden så velkendte sange fra debutalbummet ‘Planets’, men også nye toner, som singleudgivelsen “There For You” blandt andet er en forsmag på.