MICHAEL FALCH & DÉT BAND
Forår i brystet – tour 2021

Ståkoncert
NY DATO: Torsdag den 2. december 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 275 + gebyr
Billetsalget er startet. Billetter kan KUN købes på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


MICHAEL FALCH & DÉT BAND UDSÆTTER FORÅRSTUR

‘Forår i brystet’-turnéen med MICHAEL FALCH & DÉT BAND bliver aflyst og udsat efter de nye udmeldinger fra myndighederne. Det er lykkedes at få alle koncerterne flyttet til den planlagte 2. del af turnéen i november-december. Købte billetter gælder til de nye datoer.

Michael Falch udtaler: “Efter sidste uges udskydelse af MALURT-eventyret til 2022 troede jeg egentlig ikke, at jeg kunne få flere rynker i panden, men der var lige plads til et par stykker mere, kan jeg nu konstatere. Corona efterlader ingen uberørte. 

Jeg ved, at mange vil ærgre sig med os over dette. Vi ømmer os lige nu, men planen er så, at jeg spiller nogle udvalgte udendørs venues til sommer dels med DÉT BAND og dels med ‘Den tidligere så tophemmelige trio’.”

Og så venter den nu stærkt forlængede ‘Forår i brystet’-tur part 2 altså til november/december. 


!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. de skærpede COVID19-restriktioner i Danmark er koncerten med MICHAEL FALCH & DÉT BAND torsdag den 4. marts 2021 blevet flyttet til efteråret. Den nye dato er torsdag den 2. december 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før).

Dine oprindelige billetter gælder til den nye dato.

Skulle den nye dato ikke passe dig, vil billetter kunne refunderes inden den 5. februar 2021. Billetter refunderes ved henvendelse til ticketmaster.dk.

Vi beklager ulejligheden, og håber på din forståelse for, at sikkerheden kommer først. Vi håber, at du får en god oplevelse til koncerten den 2. december 2021 i stedet.

Mvh. Folkets Hus


MICHAEL FALCH & DÉT BAND – FORÅR I NOVEMBER-DECEMBER

Inden længe kan Michael Falch endelig opleves LIVE på scenen igen. Det bliver i selskab med et af landets allerstærkeste rockbands, DÉT BAND – lejligheden forstærket med Signe Svendsen på vokal og guitar, og som altid med brødrene Skjærbæk på hhv. bas og guitar, Peter Dombernowsky på trommer og Mikkel Reumert Damgaard på keyboards.

Det nye album fra Michael Falch, ‘Forår i brystet’, har høstet mange roser hos anmelderne, der er enige om, at Falchen bare bliver ved med at udvikle sig som sanger og sangskriver med producer Lars Skjærbæk ved sin side og et band, der konstant udforsker nyt land.

Nu tager holdet ud for at forvandle gråt efterår til sitrende forår med et sæt, der byder på de stærkeste og smukkeste sange fra Falchens karriere, der begyndte i MALURT for over 40 år siden – fra ‘Mød mig i mørket’ til ‘Juble igen som fugle’.

Michael Falch udgiver i 2021 sin nye erindringsbog, ‘Over stregen’, før han igen stiller om til rock. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og nu får publikum langt om længe mulighed for at opleve ham sammen med DÉT BAND. Der er dømt gnistrende intensitet og nærvær i særklasse på ‘Forår i brystet’-turen sidst på året.