Marie Key | solo 2021

Siddekoncert
NY DATO: Torsdag den 18. november 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 275
Billetter købes på telefon: 9785 1157, på mail: folketshus@struer.dk eller på Ticketmaster.dk (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. COVID19-restriktionerne i Danmark er koncerten med MARIE KEY torsdag den 25. marts 2021 blevet flyttet til torsdag den 18. november 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før).

Dine oprindelige billetter gælder til den nye dato.

Skulle den nye dato ikke passe dig, vil billetter kunne refunderes inden den 25. marts 2021.

Har du købt dine billetter i Folkets Hus (bookingnummer) bedes du kontakte os på telefon 9785 1157 eller på mail folketshus@struer.dk, hvor du opgiver navn og kontonummer. Vi refunderer herefter beløbet til dig.

Har du købt dine billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne ved henvendelse til ticketmaster.dk inden den 25. marts 2021.

Vi beklager ulejligheden, og håber på din forståelse for, at sikkerheden kommer først. Vi håber, at du får en god oplevelse til koncerten den 18. november 2021 i stedet.

Mvh. Folkets Hus


Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen. Hun byder velkommen til en helt særlig aften i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers. Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet” – såvel som helt nye og endnu ikke udgivne sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det – det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Om de kommende solokoncerter siger Marie Key: “Jeg glæder mig til at komme ud og spille igen – det er altid en helt særlig oplevelse at være i et rum sammen med sit publikum – det tænker jeg mere over nu. Der plejer at være en varm og uformel stemning til de her solokoncerter – den glæder jeg mig til at være en del af i igen.”