Magtens Korridorer | Club Promise, Live 2021

Ståkoncert
NY DATO: Fredag den 3. december 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 325 + gebyr
Billetsalget er startet. Billetter kan KUN købes på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. COVID19 i Danmark er koncerten med MAGTENS KORRIDORER torsdag den 8. april 2021 blevet flyttet til efteråret. Den nye dato er fredag den 3. december 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før). 

Dine oprindelige billetter gælder til den nye dato.

Billetter købt via ticketmaster.dk refunderes ved henvendelse til ticketmaster.dk inden den 19. marts 2021.

Vi beklager ulejligheden, og håber på din forståelse for, at sikkerheden kommer først. Vi håber, at du får en god oplevelse til koncerten den 3. december 2021 i stedet.

Mvh. Folkets Hus


Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’, og i dag er Johan Olsen (Vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene. Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.