Mads Langer | Torsdagskoncert i parken

Siddekoncert – udendørs
Torsdag den 12. august 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Parkering og indgang v/Kjeldsmarksvej (følg skiltene)
Entré: kr. 250 + gebyr
Billetter kan KUN købes på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)


Twenty-Twenty Tour
Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart. Senest har Mads Langer netop udgivet singlen “Life in Stereo”.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“


FORUDBESTILLING AF SANDWICH

Du har mulighed for at forudbestille sandwich i forbindelse med torsdagskoncerterne i parken v/Gimsinghoved.

Sandwich m/laks: kr. 35 pr. stk.
Sandwich m/roastbeef: kr. 35 pr. stk.

Du bestiller ved at ringe eller sende en mail til 9785 1157 eller folketshus@struer.dk, hvor du opgiver koncertnavn, antal samt hvilken slags sandwich, du ønsker.
Bestilling senest en uge før koncerten. Du får betalingsoplysninger via mail.

De bestilte sandwich betales på forhånd og vil være klar til dig, når du kommer til koncerten.

Til koncerten i parken kan du købe kolde drikkevarer samt pølser m/brød!