Fyraftenskoncert | Peter Viskinde & Jakob Baumgartner

Siddekoncert
Fredag den 11. september 2020 kl. 16.30 (Dørene åbner en time før)
Entré: kr. 100 – der kan ombyttes med 1 øl/1 vand eller 1 glas vin
Ingen forudbestilling – billetter købes ved døren. Begrænset antal billetter efter først-til-mølle-princippet!

Dobbeltkoncert med Peter Viskinde og Jakob Baumgartner

En aften med to singer/songwritere. Det er 2 forskellige generationer der mødes, men sangene er i begge tilfælde, skrevet med noget på hjerte og med fokus på den gode melodi. Koncerten byder på en afdeling med Jakobs sange flankeret af tvillingebroderen Josef Baumgartner (klaver). En anden afdeling med Peters sange bakket op af begge brødre.

PETER VISKINDE
Koncerten rummer Viskinde sange fra før og nu: ”Savner en som dig”, ”No Peace Like In Heaven”, ”Hele Vejen Hjem” og mange flere. De intime rammer gi’r en sjælden mulighed for publikum til at komme tæt på sangene og historiene bag. Sløret løftes for de kreative processer og Viskindes liv, tekstforfatter, maler, komponist og ikke mindst igangsætter i musikkens og maleriets verden.

JAKOB BAUMGARTNER
Sanger, guitarist og sangskriver fra Aarhus. Jakob spiller med navne som: Rugsted/Kreutzfeldt, Michelle Birkballe, Rock Nalle og (naturligvis:) Peter Viskinde. Med sin egen musik har Jakob har tre albums i bagagen. To med Popfilter og et med Baumgartner Brødrene. En masse dejlige, iørefaldende popsange med danske tekster.

Radiohittet ”Vinde mit hjerte” og debutalbummet med Popfilter er for nylig genudkommet som streaming og download.

Nu er Jakob gået solo. Et par nye sange, med engelske tekster af  Michael Kolster er klar til at udgivelse i foråret 2020.