Fyraftenskoncert | Juncker – duo

Siddekoncert
Fredag den 30. september 2022 kl. 16.30 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 100 inkl. 1 øl/1 vand eller 1 glas vin + gebyr
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157. Billetter sælges også i døren.

I 2022 tog Juncker det modige valg at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ’Kommet For At Blive’ .

I efteråret 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som kom til at hedde ’Længere Nede Ad Vejen’.

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.

Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære titelmelodi ’Havana’ til familien Beha’s TV-serie om sejlads rundt i verden. Tre efterfølgere Wallenberg’, ’Vi bliver hjemme i år’ og seneste ’Havblik’, er det blevet til.

Juncker har udført flere bestillingsarbejder gennem tiden og han har bl.a. modtaget anmelderros af Weekendavisens, Klaus Lynggaard, ved udgivelsen ’Kom læg dit hjerte i min hånd’, den 1. maj 2020:
”Man skal ikke kimse ad et stykke bestillingsarbejde, når det bare tænder en gnist hos den skabende. Og det gør det i den grad med ”Kom læg dit hjerte i min hånd”, hvor den gode Juncker har skabt den skønneste og mest medrivende sang i anledning af 100-året for genforeningen. Munter og mundret, men også typisk junckersk med sin fabulerende historie om en slags moderne Noahs ark, fuld af uforglemmelige billeder og situationer, sat til en vaskeægte ørehænger af en melodi og spillet med gejst af en flok tændte spillemænd. Og for at det ikke skal være løgn, findes der også en udgave på tysk!”

Juncker kan spidde den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster.
Juncker er genkendelig og aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.