Fyraftenskoncert | Henrik Johannessen Trio

Siddekoncert
Fredag den 6. maj 2022 kl. 16.30 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 75 inkl. 1 øl/1 vand eller 1 glas vin + gebyr
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

 

Henrik Johannessen påbegyndte solokarrieren i 2019- Siden er det gået stærkt! Den garvede musiker har de seneste tre år, spillet mere end 70 solokoncerter i ind-og udland. Heriblandt USA, hvor han som en del af den internationale festival Texas Sounds, vandt prisen ‘Best AcousticalPerformance of The Year.

Han udgav i september 2021 debutalbummet Farm Sessions, som har fået flotte ord med på vejen af anmelderne. Albummet er desuden mastered af grammyvinder Pete Lyman (Chris Stapleton) i Nashville.

Nu har Johannessen samlet trioen, der i eget navn, er klar til at drage på landevejen 2022, når albummet skal præsenteres. Holdet består af den erfarne kontrabassist
Peter Pelle, og dygtige guitarist Kevin Monie – manden med de mange strengeinstrumenter (slide/banjo/mandolin).

Johannessen selv, besidder som sanger en naturlig rustik vokal, og er desuden erfaren guitarist, med ophav i bands som Den Danske Mafia, Royal Hunt, Merzy,Hillbilly Bones og Bad Monday.

Resultatet er en stærk akustisk trio, der svinger fænomenalt og med sin kraftigt internationale sound, sender lytteren direkte til Nashville!
Johannessen finder inspiration i den moderne amerikanske country-sound (Tyler Childers, Ryan Bingham, Stapleton, Bishop Gun), og repræsenterer sit feltværdigt, som en del af den voksende americana-songwriter genre i Danmark.