Frontm3n | All For One Tour

Siddekoncert
Torsdag den 3. september 2020 kl. 20.00
Forsalg: kr. 250 | Ved døren: kr. 300
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Købte billetter til koncerten refunderes ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller sende dem til os pr. post med information om navn, tlf. og kontonr.

Har du købt billetter gennem ticketmaster.dk refunderes billetterne automatisk.

 

Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet besøger Folkets Hus på deres ’All For One Tour’. Det bliver en akustisk intimkoncert med tre guitarer og tre store, britiske stemmer, som tilsammen udgør FRONTM3N.

De tre har været venner lige siden, de begyndte at spille sammen i Sir Cliff Richards band i start 90’erne. Efterfølgende er de begyndt at tage på tours, hvor de er sammen om at spille hinandens største sange. Forvent hits som The Hollies’ ’The Air That I Breathe’ og ’He Ain’t Heavy, He’s My Brother’, The Sweet’s ’Love Is Like Oxygen’ og ’Ballroom Blitz’, 10cc’s ’I’m Not In Love’ og ’Dreadlock Holiday’ samt Cliff Richard klassikere som ’Carrie’ og ’Move It’. Oveni hatten kommer de tre herrer også til at spille originalt materiale fra deres fælles album ’All For One’, som udkom i 2018.

Det bliver en koncert fyldt med hjertevarme, humor, historier og, selvfølgelig, musik, når FRONTM3N gæster Folkets Hus i Struer.