Dodo and the Dodos

Siddekoncert
Torsdag den 8. oktober 2020
kl. 18.30 – kun for billetter allerede købt på ticketmaster.dk (Dørene åbnes en ½ time før) UDSOLGT
kl. 21.00 – kun for billetter allerede købt i Folkets Hus
(Dørene åbnes en ½ time før)
Forsalg: kr. 200 | Ved døren: kr. 250
Billetter købes på 9785 1157, på folketshus@struer.dk samt fra Ticketmaster kl. 21.00 (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Syng med alle de velkendte sange som ”Vågner i natten, ”Sømand af verden” og ”Giv mig hvad du har”, når Dodo & The Dodo’s besøger Folkets Hus..

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.