Torben Chris & Henriette Thuesen

Comedy
Torsdag den 17. november 2022 kl. 19.30 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 195 + gebyr
6 fadøl: kr. 225 + gebyr 
(Køb 6 fadøl og betal kun for 5)
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk. Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

Førsteklasses jysk speedsnakkeri, der gerne går langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde. Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hans comedy er altid i højeste gear og oftest bundet sammen af en rød tråd, hvad enten han harcelerer over forskellene mellem mænd og kvinder eller kaster et satirisk blik på dansk politik.

Du kender ham fra:
De populære shows ’Men’s Room’ 1, 2 og 3, hans one-man show ’Jydelogik’, det politiske satireshow ’Rage Against The Mainstream’, ’Comedy Aid’ samt bl.a. TV 2 Zulu–programmerne ’Giver det mening – ifølge Torben Chris’, ’Comedy Fight Club, ’Vild Med Comedy’, ’Stand-up.dk’ og ’Lillemand. I 2015 startede Torben Chris desuden en verdensomspændende debat om overdrevet pædofili-forskrækkelse ved at dele et billede af sig selv i et badekar med sin 2-årige datter.

Opvarmning – Henriette Thuesen
Hun er et overraskende mix af femme fatale og forstadsfrue. Befriende selvironisk og tilpas upassende. Man kan roligt finde fordommene frem om kvinder på 40+, selvhøjtidelige mødre og desperate housewifes… alt det der. For hun er sådan én – og meget, meget mere, som man slet ikke er forberedt på.

Mød en fantastisk komiker, der med afsæt i sit eget liv leverer et skarpt, charmerende og energisk show. Hendes sublime mimik, vanvittige anekdoter og mærkværdige betragtninger fra virkeligheden + nogle parallelle universer går altid rent ind hos publikum.

Henriette Thuesen er en erfaren komiker, der har optrådt med stand-up i maaaaange år. Gennem de sidste 20 år (kun lige afbrudt af et bryllup, 3 barsler og et fuldtidsjob) har hun stået på scener i hele landet – alt fra klubjobs, private optrædener og store firmaarrangementer til julefrokoster og shows på landets comedyklubber og ved den årlige Zulu Comedy Festival.
Hun har desuden medvirket i en række comedyprogrammer: Hvor fanden er Herning? (TV2 Zulu, 2010) og Simon Talbots SketchShow (TV2 Zulu, 2016). I øjeblikket er hun fast vært på et tilbagevendende Lip Sync Battle-show, der kører på teatre i hhv. Aarhus og Silkeborg.