COMEDYKLUBBEN | Carsten Bang m.fl.

Comedy
Torsdag den 8. september 2022 kl. 19.30 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 125 + gebyr. Billetten kan ombyttes til en genstand i baren.
Billetsalget er startet på ticketmaster.dk Spørgsmål eller hjælp til billetsalg på 9785 1157

Carsten Bang
Carsten Bang er en ikke mindre end fantastisk komiker, og vi er lykkelige over at have ham med på holdet hos Comedyklubben. Den rutinerede komiker, radio- og tv-vært har med sin undrende og underspillede facon underholdt hele landet de sidste snart 30 år. Deriblandt med adskillige onemanshows – senest “PUNK” fra 2021. Gå aldrig glip af en aften med Carsten Bang.

Jimmy Lauridsen
Jimmy har optrådt med stand-up comedy siden 2011. Hans observationer er hurtige, skarpe og til tider under bæltestedet – dog med nok erfaring og elegance til, at alle i publikum kan være med. Hans show bærer i den grad præg af hans skæve observationer, som han finder i sin dagligdag som håndværker og familiefar til 4.

Daniel Lill (Vært)
Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.
Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla og har sidenhen leveret solide projekter såsom hans onemanshows “Livslimbo” & “Glad I Låget”.