Carl Emil Petersen m/band | Amager Forbrænding Live

Ståkoncert
Fredag den 25. september 2020 kl. 20.00
Forsalg: kr. 225 | Ved døren: kr. 250
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. Corona-smitten i Danmark er koncerten med Carl Emil Petersen fredag den 3. april blevet flyttet til efteråret til fredag den 25. september 2020.

Dine billetter til den oprindelig koncert vil stadig være gyldige til den nye dato i efteråret. Skulle datoen ikke passe dig, vil billetterne kunne refunderes
inden 3. april 2020. 

Refunderingen af billetter købt i Folkets Hus sker ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller ved at sende dem pr. post. Afleverer eller sender du billetterne, skal du sammen med billetterne vedlægge information om navn, tlf. og kontonr.

Har du købt billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne gennem ticketmaster.dk inden 3. april 2020.

Vi beklager ulejligheden, og håber på at du får en god oplevelse til koncerten den 25. september 2020 i stedet. 

 

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet  Natradio” Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver.

Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”. Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band.

“Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener – det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”