Burhan G | Ansigt til Ansigt
Akustisk Tour 2021

Siddekoncert
Torsdag den 15. april 2021 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 300
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

!!!OBS – NY DATO!!!

Pga. Corona-smitten i Danmark har Burhan G valgt at flytte hele sin akustiske tour “Ansigt til Ansigt” til foråret 2021.
Koncerten i Folkets Hus bliver flyttet til torsdag den 15. april 2021.
Dine billetter til den oprindelig koncert vil stadig være gyldige til den nye dato i 2021. Skulle datoen ikke passe dig, vil billetterne kunne refunderes til og med den fredag den 27. marts 2020.
Refunderingen af billetter købt i Folkets Hus sker ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller ved at sende dem til os pr. post. Afleverer eller sender du billetterne, skal du sammen med billetterne vedlægge information om navn, tlf. og kontonr.
Har du købt billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne gennem ticketmaster.dk til og med fredag den 27. marts 2020.
Vi beklager ulejligheden, og håber på at du får en god oplevelse til koncerten den 15. april 2021 i stedet.

 

BURHAN G INVITERER PUBLIKUM HELT TÆT PÅ I 2021

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han fra marts 2021 drager på en omfattende akustisk danmarksturne. 

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning.  Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.