Burhan G | Ansigt til Ansigt
Akustisk Tour 2022

Siddekoncert
NY DATO: Torsdag den 27. januar 2022 kl. 20.00 (dørene åbner 1 time før)
Entré: kr. 300
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

HUSK! Coronapas + mundbind/visir


!!!VIGTIG INFORMATION – NY DATO I 2022!!!

Pga. Corona-smitten i Danmark har Burhan G valgt at flytte hele sin akustiske tour “Ansigt til Ansigt” til foråret 2022.

Koncerten i Folkets Hus bliver flyttet til torsdag den 27. januar 2022.

Dine billetter til den oprindelig koncert vil stadig være gyldige til den nye dato i 2022. Skulle datoen ikke passe dig, vil billetterne kunne refunderes inden den 15. april 2021.

Har du købt dine billetter (fysisk billet) i Folkets Hus sker refunderingen ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller ved at sende dem til os pr. post. Afleverer eller sender du billetterne, skal du sammen med billetterne vedlægge information om navn, tlf. og kontonr.

Har du købt dine billetter i Folkets Hus (bookingnummer) bedes du kontakte os på telefon 9785 1157 eller på mail folketshus@struer.dk, hvor du opgiver navn, bookingnummer samt kontonummer. Vi refunderer herefter beløbet til dig.

Har du købt dine billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne ved henvendelse til ticketmaster.dk inden den 15. april 2021.

Vi beklager ulejligheden, og håber på at du får en god oplevelse til koncerten den 27. januar i stedet.

Mvh. Folkets Hus


Burhan G inviterer publikum helt tæt på, når han i foråret 2022 drager på en omfattende Danmarksturné – ansigt til ansigt

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, “Kalder Mig Hjem”, “Jeg Vil Have Dig For Mig Selv”, “Mest Ondt”, “Tættere På Himlen”, “Jeg’ I Live” og sidst men ikke mindst julehittet “Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.