Anne Linnet | Kvindesind

Siddekoncert
Fredag den 1. maj 2020 kl. 20.00
Forsalg: kr. 275 | Ved døren: kr. 300
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

!!!OBS!!!

Billetter, som er købt i Folkets Hus, refunderes ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller sende dem til os pr. post med information om navn, tlf. og kontonr.

Du har også mulighed for at bytte billetterne, som er købt i Folkets Hus, til et gavekort, som kan bruges til en anden koncert i Folkets Hus.

Har du købt billetter gennem ticketmaster.dk refunderes billetterne automatisk.

 

Anne Linnet på turné med Tove Ditlevsen
For første gang nogensinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen, når hun drager på forårsturné i 2020

Næppe er hun kommet hjem fra forårets og sommerens triumfturné med Sanne og Lis, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før Anne Linnet er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum. Til foråret 2020 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen-plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:

”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Når Anne Linnet drager ud på turné til foråret 2020, bliver det overvejende akustisk, men med sit band på fire-fem personer i ryggen.