Anne Dorte & Maria – Akustisk Siddekoncert

Siddekoncert
Torsdag den 26. marts 2020 kl. 20.00
Forsalg: kr. 200 | Ved døren: kr. 250
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

 

Købte billetter til koncerten refunderes ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller sende dem til os pr. post med information om navn, tlf. og kontonr.
Har du købt billetter gennem ticketmaster.dk refunderes billetterne automatisk.

 

To af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er genopstået som duoen Anne Dorte & Maria.

De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde.

Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits, som de supplerer med deres nye iørefaldende og charmerende sange fra albummet MICHELSEN & BRAMSEN, hvoraf især sangene “Det lykkeligste land i verden” og “Umuligt for mig” har markeret sig.

Det akustiske setup giver sangene luft og varme, men der er stadig masser af kraft og energi i musikken.

De tre musikere, Jon Grundtvig, Thorval Naur Nørremølle og Johan Jørgensen spiller tæt, let og svingende med en sound, der er stor, rund og fuld af krop.

Fra scenen giver Michelsen og Bramsen sangene fuld fart, høj energi, dans, nærvær, humor og anekdoter med på vejen.

Hvem kender ikke sange som “Indianer”,  “Sig du kan li’ mig”, “Vi var engang så tæt”, “Ud under åben himmel”, “Jeg vil la’ lyset brænde”, “Jeg har lagt mine våben”, “Mandagsstævnemøde”, “Drop dine løgne”, “Så gik der tid med det”, “Vi kan ikke leve alene”, “Bruge og bruges”.