Andreas Bo | #SKARP

Siddekoncert
Fredag den 27. november 2020
kl. 18.30 – for billetter købt på ticketmaster.dk (Dørene åbner ½ time før) FÅ BILLETTER
kl. 21.00 – for billetter købt i Folkets Hus (fysiske billetter samt bookingnr.) (Dørene åbner ½ time før) UDSOLGT
Entré: kr.  295
Billetsalget er startet fra Folkets Hus på telefon 9785 1157 eller mail folketshus@struer.dk

Kære publikum
Grundet myndighedernes retningslinjer ift. afholdelse af kulturarrangementer samt afstandsrestriktioner har vi været nødt til at opdele publikum i to shows. 

Har du købt billet til showet via ticketmaster.dk eller i Folkets Hus som bookingnr. får du direkte besked om, hvilket show du skal til.
Har du købt billet til showet i Folkets Hus (fysisk billet) skal du til showet kl. 21.00!

Husk at tjekke spamfilter for mail fra Ticketmaster!

Vi beklager meget, men håber på forståelse for, at sikkerheden kommer først.

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet J

Andreas Bo er tilbage.
Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne. Fra september 2020 kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.

Og han er #SKARP som aldrig før.