Folk Club ’95

Folk Club ’95 er en folkemusik forening, som bidrager til den kulturelle scene i form af at være arrangør af folkemusikarrangementer.

Normalt er der den sidste mandag i hver måned fra september til maj (dog undtaget december måned) klubaften med live musik, hvor der veksles mellem både de veletablerede og kendte musikere til de måske knap så kendte og nyere konstellationer. Af og til må man i foreningen afvige fra dette mønster, når gode musiknavne kun kan spille på andre tidspunkter i måneden.

Alle koncerter i Folk Club ’95 foregår i Folkets Hus og starter normalt kl. 19.30.

Som medlem af folk Club ’95 kommer man typisk ind for et beskedent beløb à kr. 75 pr. gang. Er man ikke medlem, kan man teste stemningen ved at købe et gæstemedlemsskab til en aften for typisk kr. 125.
Ved enkelte arrangementer kan der være forhøjede entrépriser.

Årligt medlemskontingent er kr. 250 for par og kr. 125 for enkeltpersoner.

Foreningen er offentlig og åben for alle. Nye medlemmer er meget velkomne

Se endvidere hjemmesiden for Folk Club ’95 www.folkclub95.dk


Arrangementer – forår 2018

 

SANDS FAMILY – IRLAND

(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 23. april 2018 kl. 19.30
Entré: Kr. 225 (125 kr. for medlemmer af Folk Club ’95) NB! Forhøjede billetpriser
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Født, opvokset og bosat i County Down i Nordirland har Sands Family sunget og spillet, så længe man kan huske tilbage.

I begyndelsen spillede og sang de på de små spillesteder i nærområdet men senere har musikken bragt dem verden rundt, og i dag er de en af de mest betydningsfulde irske bands.

Men også som solister er de hver især betydningsfulde på musikscenen. Deres sange er indspillet af folkemusikere i hele verden, og store navne som Pete Seeger, Joan Baez og The Dubliners har optrådt med Sands Family sange.

En aften med de sympatiske medlemmer af bandet bliver en stor oplevelse. Publikum vil blive draget ind i sangene, og mange følelser vil blive bragt i spil.

 

ERIK GRIP
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 28. maj 2018 kl. 19.30
Forhøjede billetpriser!
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Erik Grip er en af meget få danskere, der er blevet optaget som medlem af YTF. Den svenske forening for professionelle trubadurer, Yrkes Trubadurernes Förening, der i sin tid blev stiftet af Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerstrøm.

Sangeren Erik Grip er dog absolut indbegrebet af danskhed og det selvom Erik har norske aner og har efternavn efter en norsk ø i Nordatlanten.

Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund” i 1983, men også sangene ”Åbent Landskab” (1987), ”Rose skal vi danse” (1979), ”Gult græs mod solen” (1985) har gjort sit til Erik Grips store popularitet blandt rigtigt mange.

Erik Grips store forbilleder er Pete Seeger, og naturligt nok, da han om nogen personificerer den amerikanske folk-revival, da den kom til Danmark netop i 60´erne, da Erik Grip begyndte at optræde. Stor inspiration var også de mange besøg af folksingers i ”Visevershuset” i Tivoli, hvor Erik Grip også var at høre hvert år siden stedet startede i 1966.