Folk Club ’95

Folk Club ’95 er en folkemusik forening, som bidrager til den kulturelle scene i form af at være arrangør af folkemusikarrangementer.

Normalt er der den sidste mandag i hver måned fra september til maj (dog undtaget december måned) klubaften med live musik, hvor der veksles mellem både de veletablerede og kendte musikere til de måske knap så kendte og nyere konstellationer. Af og til må man i foreningen afvige fra dette mønster, når gode musiknavne kun kan spille på andre tidspunkter i måneden.

Alle koncerter i Folk Club ’95 foregår i Folkets Hus og starter normalt kl. 19.30.

Som medlem af folk Club ’95 kommer man typisk ind for et beskedent beløb à kr. 75 pr. gang. Er man ikke medlem, kan man teste stemningen ved at købe et gæstemedlemsskab til en aften for typisk kr. 125.
Ved enkelte arrangementer kan der være forhøjede entrépriser.

Årligt medlemskontingent er kr. 250 for par og kr. 125 for enkeltpersoner.

Foreningen er offentlig og åben for alle. Nye medlemmer er meget velkomne

Se endvidere hjemmesiden for Folk Club ’95 www.folkclub95.dk


FOLK CLUB ’95 ARRANGEMENTER – EFTERÅR 2017

 


DAVID DAVIES
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 25. september 2017 kl. 19.30
Entré: Kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Two Danes and a Welshman, spiller Irsk, Skotsk og Amerikansk Folkemusik samt Gospel og Spirituals. Det hele leveres på en dejlig uforpligtende måde, som altid gør denne trio til en positiv oplevelse. I år har bandet 20 års jubilæum, de er kendt fra bla. Torvescenen i Skagen og cafescenen til Strib Vinter festival.

David Davies : Guitar og vokal. Født i South Wales i byen Cwmfelinfach, men har været bosat i Danmark siden 1970. Keld Nielsen :  Mandolin, Mandola og vokal. Spiller også med Vestjydsk Folkfighters. Jan Peter Schmidt : Bas og Vokal. Han har siden 1962 slået sine musiske folder indenfor ”pigtråd” dansemusik, jazz og folk.ALMOST IRISH
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 30. oktober 2017 kl. 19.30
Entré: Kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Almost Irish er et ungt folkband fra Danmark med en helt særlig musikalsk opvækst. De fire musikere er nemlig brødre, og de er inspireret af irske, skotske og danske bands, som blev spillet på deres fars pladespiller. De kom alle i den lokale musikskole og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter.
I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som introducerede brødrene til irsk folkemusik og lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen. Han såede frøet til det, der i dag er Almost Irish.
Siden har drengene spillet over alt i Danmark, men også i Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland. De har udgivet fire cd’er – eller fem, hvis man da tæller den første – og i øvrigt udsolgte – cd i et oplag på 15 eksemplarer med.
Almost Irish byder ifølge en pressemeddelelse fra bandet på energi og spilleglæde, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen.

 


MIKKELSEN OG ROLAND
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 27. november 2017 kl. 19.30
Entré: Kr. 125 (75 kr. for medlemmer af Folk Club ’95) NB: Forhøjede billetpriser til dette arrangement
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

De har kendt hinanden i mere end 20 år og med deres vidt forskellige baggrunde, går de nu på scenen med gode historier, stærkt samspil – og et musikalsk udtryk, som når langt ud over scenekanten! Duoen henvender sig til det lyttende koncertpublikum, som findes overalt på spillesteder, i forsamlingshuse, på festivalen og ved dagligstue koncerter i private hjem.

Mikkelsens lune sange om mennesker, skæbner og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Han giver også smagsprøver på sine egne sange og instrumentale guitarnumre.
Det hele kædes sammen med masser af historier, nærvær, humor, og et stort musikalsk overskud.

 

Luk vinduet

Billetkøb

Ønsker du at bestille billetter til et arrangement i Folkets Hus kan følgende to muligheder anvendes.
Billetter kan reserveres ved at ringe til Folkets Hus eller købe direkte på BilletNet.

Ring til Folkets Hus Bestil hos billetnet