Folk Club ’95

Folk Club ’95 er en folkemusik forening, som bidrager til den kulturelle scene i form af at være arrangør af folkemusikarrangementer.

Normalt er der den sidste mandag i hver måned fra september til maj (dog undtaget december måned) klubaften med live musik, hvor der veksles mellem både de veletablerede og kendte musikere til de måske knap så kendte og nyere konstellationer. Af og til må man i foreningen afvige fra dette mønster, når gode musiknavne kun kan spille på andre tidspunkter i måneden.

Alle koncerter i Folk Club ’95 foregår i Folkets Hus og starter normalt kl. 19.30.

Som medlem af folk Club ’95 kommer man typisk ind for et beskedent beløb à kr. 75 pr. gang. Er man ikke medlem, kan man teste stemningen ved at købe et gæstemedlemsskab til en aften for typisk kr. 125.
Ved enkelte arrangementer kan der være forhøjede entrépriser.

Årligt medlemskontingent er kr. 250 for par og kr. 125 for enkeltpersoner.

Foreningen er offentlig og åben for alle. Nye medlemmer er meget velkomne.

Se endvidere hjemmesiden for Folk Club ’95: www.folkclub95.dk

 

Arrangementer – efterår 2019

LAURSEN   

(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

                        

Mandag den 28. oktober kl. 19.30
Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Laursen er en original ny stemme på den danske sangskriver- og folk-pop-scene. En moderne troubadour, der med afsæt i folkemusikken skriver skarpe, relevante og til tider morsomme sange om samfundet og dets borgere.

På debutalbummet Nutidslevn serverer Laursen sammen med sit band et forrygende og vedkommende bud på en af sine gengenerations store fortællinger – når provinsen møder storbyen.

Glæd dig til en forrygende aften i godt selskab med en af Danmarks næste store sangskrivere.

  

ALMOST IRISH

(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 25. november kl. 19.30
Entré: kr. 125 (kr. 75 for medlemmer af Folk Club ’95)
Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Almost Irish er et ungt folkband fra Danmark med en helt særlig musikalsk opvækst. De fire musikere er nemlig brødre, og de er inspireret af irske, skotske og danske bands, som blev spillet på deres fars pladespiller.

De kom alle i den lokale musikskole og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som introducerede brødrene til irsk folkemusik og lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen. Han såede frøet til det, der i dag er Almost Irish.

Almost Irish byder på energi og spilleglæde, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen.