Nordic Roots Afholdes: 11/04/2018 kl. 20:00

NORDIC ROOTS
Prinsens Musikkorps med Basco Band
Onsdag den 11. april 2018 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved døren: Kr. 200
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets 3 musikkorps – de øvrige er Den Kongelige Livgardes Musikkorps i København og Slesvigske Musikkorps i Haderslev. Prinsens Musikkorps hed indtil sommeren 2005 Prinsens Livregiments Musikkorps, men med nedlæggelsen af Prinsens Livregiment overgik Prinsens Musikkorps til Jydske Dragonregiment i Holstebro.

Marchmusikken er central for musikkorpset, men der spilles også et utal af koncerter med al mulig anden musik – ofte med tidens populære navne som gæstesolister. Musikkorpset har et stort og alsidigt repertoire på mere end 2000 titler, der foruden den traditionelle militærmusik også omfatter alt fra klassisk musik over swing og jazz til pop, rock og hiphop.

Med sig denne aften har Prinsens Musikkorps allieret sig med Basco Band.
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

 

 

Luk vinduet

Billetkøb

Ønsker du at bestille billetter til et arrangement i Folkets Hus kan følgende to muligheder anvendes.
Billetter kan reserveres ved at ringe til Folkets Hus eller købe direkte på BilletNet.

Ring til Folkets Hus Bestil hos billetnet