DE ENESTE TO Afholdt: 20/11/2015 kl. 20:00

DE ENESTE TO
Med Simon Kvamm & Peter Sommer
med support kl. 20.00

Fredag den 20. november 2015 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 250 – ved indgangen: Kr. 275

De Eneste To annoncerer ny turné til efteråret, hvor de besøger en del af de byer, de ikke kom forbi sidste gang, de var på landevejene. Den velbesøgte turné bandet var på i januar og februar måned tog duoen rundt til 15 forskellige byer i Danmark. Denne gang genbesøger de fire af de samme byer, men tager ellers deres elektroniske guitarfest med til 13 nye steder, fordi efterspørgslen allerede ved den første turné markerede sig. Denne tour leveres under overskriften ”Efterårsliv”, og der er garanti for et humoristisk take på efterårslivets sortsyn og masser af gode beats, der passer til både dans og fordybelse.

SUPPORT:
DET Tager ”økologisk techno show” med som opvarmning/support til Folkets Hus
Når Simon Kvamm og Peter Sommer, også bedre kendt som ‘De Eneste To’ og ofte forkortet til DET, drager på efterårstour i det danske fra slut oktober og 5 uger frem, er det med ”økologisk techno show” på opvarmning.

Det er nærmere betegnet Jakob Meyland og Stefan Kvamm (kendt fra Visti & Meyland, The Wong Boys, De Eneste To, Musikstarter mm.), som præsenterer deres nye “økologiske technoshow”. Hovedingredienserne vil være seje beats, mærkværdige dansebevægelser og generelt god stemning. Jakob og Stefan vil ikke blot spille men engagere og varme godt op i publikum inden De Eneste To går på scenen. Så husk at komme til koncerten i god tid!

Luk vinduet

Billetkøb

Ønsker du at bestille billetter til et arrangement i Folkets Hus kan følgende to muligheder anvendes.
Billetter kan reserveres ved at ringe til Folkets Hus eller købe direkte på BilletNet.

Ring til Folkets Hus Bestil hos billetnet