BILLETTER TIL KONCERTEN MED ULIGE NUMRE KAN KØBES MED RABAT VIA FORDELSBOGEN!

Bandet Ulige Numre er et hot navn indenfor dansk musik p.t. og dette skyldes især bandets forsanger Carl Emil Petersen, der skriver nogle formidable og stærke sangtekster.

Torsdag den 12. november 2015 kl. 20.00 får du chancen for at opleve bandet live på scenen i Folkets Hus i Struer. Og billetsalget er skudt i gang torsdag den 30. april fra Folkets Hus samt på Billetnet.

Med GRAND PRIX, der udkom i foråret 2015 og som er bandets andet album, er der tale om et seriøst bud på et no-nonsense, moderne og meget direkte kommunikerende dansk rock-album. Og Carl Emil Petersen slår selvsikkert og uden tøven sit navn fast som en af den yngre generations mest begavede sangskrivere.

Carl Emil beskriver selv tankerne bag ”Grand Prix” således:
“At være ung i dag er et racerliv. Et konstant forventningspres hviler over hovederne på os om at lykkes med alt, hvad vi foretager os. Det skal gå stærkt og vi er alene om at klare skærene, med spidse albuer og til fare for os selv. På ”Grand Prix” er livet en racerbane og du må selv finde ud af, hvad der betyder noget for dig og forfølge det.”

De fem gutter i det københavnske rockband, der blev dannet i 2010, består af Carl Emil Petersen på guitar og vokal, Nick Lee på bas, Teis Lindeskov Søgaard på trommer, Jacob Ulstrup på tangenter og Lasse Ziegler på guitar.