SUSPEKT
Torsdag den 16. november 2017 kl. 20.00
Entré: Kr. 275
Billetsalget er startet fra Ticketmaster.dk og fra Folkets Hus

 

Suspekt står stærkere end nogensinde
Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, annoncerer nu deres sjette album, der udkommer den 17. februar 2017, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.

I forbindelse med album-releasen den 17. februar har Suspekt valgt kun at spille på 3 af Danmarks største spillesteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og Forum i slutningen af marts og begyndelsen af april.

I Folkets Hus i Struer er vi så heldige, at bandet Suspekt har ønsket at spille i her i efteråret – og koncertdatoen er nu fastlagt til torsdag den 16. november 2017 kl. 20.00. Bandet vil nemlig gerne tilbage til udgangspunktet og nærkontakten med deres trofaste og fantastiske publikum – samt til alle de spillesteder, som har bakket dem igennem hele karrieren.

Om den nyligt planlagte turné i både forår og efterår udtaler bandet ” -Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Lige så vel som vi har udfordret os selv i processen med tilblivelsen af albummet, lige så vel er det vigtigt for os at komme ud og smide det ordenligt i fjæset på vores supportere. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer med ”100% Jesus”.