STINE BRAMSEN med band – UDSOLGT
Søndag den 7. februar 2016 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 225 – ved døren: Kr. 250

SUPPORT: NAYAH
Nyt dansk r&b håb varmer op for Stine Bramsen.
Når Stine Bramsen tager ud på sin stort set udsolgte tour fredag i næste uge, så giver hun den helt nye sangerinde Nayah chancen for at nå ud til et stort nyt publikum. Nayah vil optræde med enkelte sange fra sin kommende EP-udgivelse, dér iblandt sangen ”Bad Bitches”, der var P3’s Uundgåelige i slutningen af 2015, og den helt nye ”Hvis Nu”, hvor hun i videoen brænder sin ex-kæreste af i bogstavelig forstand.

 

Stine Bramsen er p.t. højaktuel ved sin deltagelse i “Toppen af Poppen” på TV2 hver søndag aften! Og til februar 2016 kan Stine opleves live i Folkets Hus

Tidligere på året gav Stine Bramsen en fuldstændig udsolgt koncert i DR Koncertsalen – og i begyndelsen af 2016 gentager hun succesen, når hun sammen med sit band begiver sig ud på de danske landeveje, på en netop annonceret live tour. Touren bringer, udover Koncertsalen, bl.a. også den populære sangerinde til Aalborg, Esbjerg, Odense og naturligvis fødebyen, Silkeborg.

I maj måned offentliggjorde Stine Bramsen to akustiske koncerter, i henholdsvis Aarhus og København, og billetterne til disse koncerter blev på kort tid revet væk. I København er der nu tilføjet fire ekstrakoncert, mens man i Aarhus er på tre koncerter. Der bliver altså rig mulighed for at opleve den lille sangerinde, med den store stemme, akustisk eller med fuldt band og skal man tro GAFFA’s anmelder bliver det 5 stjerner værdigt og med ”Vokalpræstation i verdensklasse!”. Se hele touren nedenfor.

NY SINGLE UDE 4. SEPTEMBER

Fredag den 4. september er der nyt fra Stine Bramsen, når singlen ’Woman’ rammer gaden. Sidst vi hørte fra Stine Bramsen, var tilbage i februar, med singlen ’Karma Town’, som blev Bramsen’s største solo-hit til dato. Den 27. marts blev singlen fulgt op af den selvbetitlede debut-EP, som lå #1 på iTunes Album Chart i hele tre uger og bl.a. modtog 5 stjerner i både GAFFA og BT, mens Politiken kort og godt skrev: “Stine Bramsen er noget nær urørlig herhjemme, hvad angår organisk, energisk og sødmefuld popmusik!”

For tiden folder Stine Bramsen sit vokale talent ud i musikprogrammet “Toppen Af Poppen”, hvor hun søndag aften fortolker sine danske kollegaer. I første program fik vi ren power i en energisk og engelsk fortolkning af Shaka Loveless’ ’Dengang Du Græd’, mens seerne i går så en skrøbelig og intens Stine Bramsen, med sin version af Lars Lilholt sangen ’Hvor Går Vi Hen Når Vi Går’, som lige nu indtager førstepladsen på iTunes.