SØREN HUSS
Onsdag den 8. november 2017 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 275 – ved døren: Kr. 300
Billetsalget er startet fra Ticketmaster fra Folkets Hus

Den 8. november 2017 kommer en af Danmarks smukkeste stemmer til Folkets Hus i Struer. Søren Huss drager på turné i Danmark med sit band i forbindelse med udgivelsen af sin tredje dansksprogede soloplade, der har arbejdstitlen “MidtlivsVisen”.

Med sin fantastiske stemme, nærvær og personlige fortællinger har Søren Huss imponeret publikum landet over med sine akustiske koncerter.

Citater som ”En koncert med dig gør mere for krop og sjæl end nogen kan forestille sig,” “Skal simpelthen opleves”, ”Fantastisk stemning og 100 procent indlevelse” samt “En koncert, som kravlede helt ind under huden og sidder der stadig her flere dage efter” er blot et lille udpluk af de mange publikumsreaktioner, der er skrevet om koncerter med Søren Huss.

Søren Huss er ligeledes forsanger i bandet Saybia, som i starten af 00’erne hittede stort med numre som bl.a. ”The Second You Sleep” og ”The Day After Tomorrow”. Saybia er på vej med nyt album umiddelbart efter sommeren.

Og skal vi da også lige huske at sige, at Søren Huss i år skal være med i Toppen af Poppen, der bliver sendt i sensommeren/efteråret 2017.

Lyt med her på sangen “Et Hav af Udstrakte Hænder”