PATRICK DORGAN | Tour 2019

Siddekoncert
Onsdag den 20. februar 2019 kl. 20.00
Forsalg: kr. 150 | Ved døren: kr. 200
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Patrick Dorgan tager på landsdækkende forårsturné.
Med en række kæmpehits i rygsækken drager en af landets nok største stemmer igen ud på de danske landeveje, hvor han svinger vejen forbi 12 danske byer.

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’. Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert i 2018. I  foråret 2019 drager Patrick Dorgan på en landsdækkende turné, hvor han besøger hele 12 danske byer over hele landet.

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende
sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’.

Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2018 byder selvfølgelig også på flere koncerter.