Nytårskoncert 2020: Støvlet Katrines Jammerkommode- og Katastrofeorkester

Siddekoncert
Søndag den 5. januar 2020 kl. 16.00
Entré: kr. 225 inkl. champagne og kransekage
Billetsalget er startet i Folkets Hus samt på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

Musikdirektøren udtaler i anledning af nytårskoncerten

Kære Publikum,

Støvlet Katrines Jammerkommode- og Katastrofeorkester begiver sig i begyndelsen af det Herrens år 2020 endnu engang ud på sin lokale og årlige verdensturné, en koncertrække, som vil kulminere den 5. januar kl. 16.00 i Struer ved Limfjordens bredder, denne kulturens højborg, og i samvær med vores udsøgte og højtærede publikum, som atter får mulighed for at overvære katastroferne og her, i Folkets Hus, fremkomme med heftige bifalds- såvel som eventuelle mishagsytringer.

Jammerkommoden har fyldt sine kommodeskuffer med godbidder fra musikkens bedste godteposer, og det hele vil blive frembragt og udmusiceret af professorer, koncertmestre og toneangivere, i realiteten Danmarks mest eftertragtede Musici, såvel på stryger- som på blæsersiden og heftigt holdt sammen fra det obligate koncertflygel, bestyret af piano-divaen Carol Conrad. Bag de talrige perkussionære lydgivere finder vi mester Weber, og som det vokale højdepunkt, i såvel tonestyrke som -leje, har Støvletterne atter allieret sig med sopranfænomenet Sine Asmussen.

Behøver vi nævne, at strygersiden, med Johannes som den myndige koncertmester flankeret, i de overvejende dybere registre, af Ullner og Dabelsteen og med vores bratschiøse Stine som den forsonende skikkelse i gruppen, i alle måder sikrer det internationale niveau. Og tryllekunstneren med sin klarinet er selvsagt nærværende med sine obligate soloindslag.

Og hvilket repertoire kan man ellers se frem til på denne, den første søndag i 2020? Som så ofte, når vi taler om musikkens største stjerner, er det uforudsigeligt, hvilke toner genierne i deres beåndede øjeblikke vil føle sig inspirerede til at forgylde. Vi kan dog med sikkerhed sige, at kvaliteten af det i forvejen nærmest ubegrænsede repertoire, som Katastrofeorkestret råder over, vil bliver udvalgt efter alle tonekunstens mest fortryllede regler. Magien venter, julen skal bare overstås, og nytårsaften kan kun blive en fattig ouverture til årets mest løfterige dag: Den 5. januar! Kammertonen er sat: På hjerteligt gensyn og -hør!