NOAH | Live 2019

Siddekoncert
Torsdag den 21. marts 2019 kl. 20.00
Forsalg: kr. 225 | Ved døren: kr. 250
Billetsalget er startet fra Folkets Hus og fra Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

NOAH på landsdækkende forårsturné
Grundet den store efterspørgsel på NOAH’s kirkekoncerter i efteråret 2018, annoncerer hitmageren nu en lang række forårskoncerter på landets spillesteder i 2019.

Den 30. januar 2012 singledebuterede NOAH. Og siden har sangskriveren og stemmen bag, Troels Gustavsen, ikke set sig tilbage, men leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden og står nu her, seks år senere, som et af landets allerstørste popnavne – ikke mindst live!

For siden en særdeles succesfuld medvirken i musikprogrammet Toppen Af Poppen, tilbage i 2016, har NOAH været på den ene udsolgte Danmarksturné, efter den anden. Særligt har NOAHs akustiske kirkekoncerter været et sandt tilløbsstykke for de mange danske fans, som har forelsket sig i sangerens sælsomme hits, som ’Over Byen’, Kære Mor’ og ’Før Vi Falder’. NOAHs kommende kirkekoncerter, dette efterår, har derfor også været populære – så populære, at NOAH nu tilføjer en række koncerter i begyndelsen af 2019, hvor Gustavsen vender tilbage til landets spillesteder.